• +47 932 88 781
  • hege.hf@online.no
Hvem er Kroppen & Toppen?

Hei! Jeg er Hege

Jeg er distributør av noen anerkjente høykvalitets produktene som produseres på et laboratorium i Tyskland. I tillegg er jeg sertifisert Coach og jobber daglig for å hjelpe andre mennesker til en bedre hverdag..

Bestill her!

I februar 2016 tok jeg et valg om bedre helse! Et valg jeg aldri har angret på! Etter mange år med utallige sykmeldinger og mange timer på sofaen hver dag var jeg desperat etter å få en endring. Jeg hadde problemer med magen, sov lite om natta og var alltid sliten. Kroppen sa rett og slett stopp og det samme gjorde toppen! Sånn hadde det vært i flere år men nå var det nok! Jeg startet på noen fantastiske næringstilskudd samtidig som jeg fullførte en kostholds plan som gikk over 4 uker. Dette ble begynnelsen på mitt nye liv! Et liv med vektnedgang, masse energi og en tarm som fungerte optimalt. I tillegg sov jeg gjennom hele natta!

Mannen min som slet med kramper i bena om natten, hadde lavt energinivå og alltid følte seg oppblåst startet med næringstilskuddene og mat planen sammen med meg. Vi trodde vi hadde et sunt kosthold og spiste både fisk, grønnsaker og frukt men dette holdt altså ikke.

Etter å ha endret kostholdet og brukt produktene sammen endret mye seg. Det indre farlige magefettet var borte og vi hadde begge en vektnedgang på 9 og 12 kg. Vi boblet over av energi, magen og tarmen fungerte optimalt, nattesøvnen var helt annerledes og kramper i bena var borte. Nå snart 3 år senere bruker hele familien næringstilskuddene hver dag.

Kroppen vår får nå i seg akkurat det den trenger av vitaminer og mineraler og vi spiser renere mat. Vi trenger derfor heller ingen andre kosttilskudd. Dette har blitt en stor del av livet vårt og jeg har valgt å gå 100% inn for at så mange som mulig skal få kjenne på dette slik som min familie og jeg har gjort, så i dag er dette jobben min.

Jeg har vært på flere ernærings seminarer med mannen bak kostholdsplanen og flere kurs både i Norge og i utlandet for å hele tiden holde meg oppdatert på næringstilskuddene og alle nyheter. Når det gjelder produktene er jeg ikke i tvil om at kvaliteten på disse er på høyeste nivå da de har farmasøytisk standard og jeg har selv vært og besøkt fabrikken ved flere anledninger. Jeg har nå også valgt å påbegynne en videreutdanning innen NLP Coaching for å kunne veilede mennesker enda bedre da jeg ser at dårlig helse og andre problemer ofte henger sammen.

Jeg vil dele god helse med alle!

Kom i kontakt med meg

Ønsker du en veilednings-samtale med en av oss i teamet før du går i gang eller underveis så er vi der for deg!

+47 932 88 781

hege.hf@online.no

Er du klar for å gjøre en endring?

Kontakt meg i dag for å komme i gang!

Kontakt oss