• +47 932 88 781
  • hege.hf@online.no

Matplanen

En plan for hvordan du skal spise

I løpet av 4 uker vil du oppleve vektnedgang, ( de fleste går ned mellom 5-12 kg ) mer energi, bedre søvnkvalitet og mindre søtsug. Rett og slett en ny hverdag!

Redux Enterprise image and text block

Kostholdsprogrammet er basert på ren og smakfull mat som sørger for at du holder deg god og mett gjennom hele dagen. Menyen du får tilsendt er enkel å forholde seg til og man har valgfriheter i forhold til maten, samt at den også er forenelig med resten av familien. I tillegg til matplanen skal man ta noen fantastiske patenterte næringstilskudd som tas opp i kroppen på 5-10 minutter, og fyller cellene våre med energi og næring. (se fanen Næringstilskuddene).

Det kan variere fra person til person hvordan vekten justerer seg. I tillegg erfarer mange at de får en stor helsegevinst på andre områder og bedre livskvalitet. Visste du at nesten 80% av alle livsstilssykdommer kommer fra tarmen vår og skyldes kostholdet vårt? Næringsfattig mat, feil kosthold og lite bevegelse er noe mange sliter med.

Matplanen er nøye sammensatt av leger, ernæringsfysiologer og naturterapeuter. Vi har i tillegg en egen facebook side hvor vi heier på hverandre, gir råd og motivasjon.

Den beste prisen får man fordi man har et abonnement på minimum 3 måneder. Da får man 20-30% rabatt på næringstilskuddene.

Prisen er da NOK 1 872,- for de første 28 dagene og NOK 912,- pr mnd. de 2 neste som er stabiliserings måneder som er viktige for å oppnå de beste resultatene.

Det eneste man betaler for er næringstilskuddene. Matplanen og oppfølging er gratis så lenge du har et abonnement.

Prisen kan variere noe fra land til land.Jeg har uten tvil fått en helt annen energi og helse!

Vi er et team med helse-coacher som ønsker å hjelpe deg til å nå de resultatene du ønsker og fortjener og er det noe mer du har spørsmål om ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet vårt eller ring oss på 93288781!


Gjør som 1.5 millioner andre

Meld deg på og få 30% rabatt på bestillingen din!